Кампанията за събиране на членски внос за 2020г. е с трети период до 31.03.2020г.ЗАПЛАЩА СЕ ЧЛ.ВНОС И НАКАЗАТЕЛНА ТАКСА - ОБЩО 270.00 ЛЕВА // Предстоящите събития и мероприятия може да намерите на КАЛЕНДАР

АРХИТЕКТУРНА ИЗЛОЖБА НА ТАНДЕМ ДИМОВИ

Архитектурна изложба на ТАНДЕМ ДИМОВИ

Домът на архитектите във Варна показва 34 табла, представящи характерни проекти на архитектурния тандем арх. Енчо Димов и арх. Диана Димова, изработени през последните 45 години. Изложбата е подредена в хронологичен ред, при който ясно се очертават периодите на творческа работа и техника на представяне на архитектурните и градоустрйствени проекти не само в съвремието, но и в пред-дигиталната епоха. По забавен начин, чрез показаните проекти, са проследени промените, които настъпват със смяната на политическата система, а успоредно с това, и тоталната промяна в графичното изобразяване на сградите като резултат от въвеждането на КАД системите. 

В три отделни групи са показани проектите от периода 1974-1990г., последната декада на 20 –ти век и в трети раздел – архитектурните проекти, изработени след 2000 година. Групирането на проектите по периоди създава своеобразна история на работата на архитекта и проектантската технология в България през последния почти половин век. Архитектурните задачи, възложени и решени през новия 21 век, демонстрират чрез архитектурните чертежи и визуализации, новата естетика на представяне на проектите и съвършено новата графика.

 

Откриването ще се състои на 4-ти декември 2019 от 17.30 часа в Дом на Архитекта
Място: Дом на Aрхитекта, ул.“Мусала“ № 10
Период: 4-ти декември 2019 – 4-ти януари 2020

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0
Connecting
Please wait...
Изпрати съобщение

Съжаляваме, в момента не сме на линия. Оставете съобщение.

Вашето име
* Имейл
* Съобщение
Вход

Имате нужда от повече помощ? Спестете време като изпратите вашето съобщение онлайн.

Вашето име
* Имейл
* Съобщение
На линия сме!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?
Power by

Download Free AZ | Free Wordpress Themes