Офисът на РК Варна работи с колеги с променено раб.време и при спазване на мерки за безопасност. // Предстоящите събития и мероприятия може да намерите на КАЛЕНДАР

IN MEMORIAM

На 14 юли 2019 год., нашият уважаван колега инж. Александър Игнатов напусна този свят.

Александър Игнатов е роден през 1934 год. в Бургас. Завършва средното си образование в родния град и е приет да следва строително инженерство във Варненската политехника. По-късно, заедно с целия си випуск, е прехвърлен в ИСИ – София, където завършва през 1959 год.

След дипломирането си работи последователно в Проектантска организация – Бургас, Химпроект – Варна, Строително-монтажен комбинат – Варна, Главбулгарстрой – Москва. От 90-те години е на частна практика като инженер-проектант и технически контрол по част „конструктивна“ на проектите. Продължи да работи с удоволствие и след пенсионирането си, като през май 2019 г. навърши 60 години професионален стаж.

Проектант е на множество промишлени, обществени и жилищни сгради.

Като инженер-конструктор, Сашо Игнатов притежаваше много знания, опит и безгранична любов към професията. Той бе човек, който не щадеше сили и време за намиране на най-оптималното конструктивно решение, дори когато бе поставен пред предизвикателни архитектурно-строителни задачи.Със своя ентусиазъм увличаше всички около себе си и вдъхнови много млади колеги да бъдат прецизни и отговорни в практикуването на професията.

 

Ще запомним Сашо с неговия младежки дух и готовност за нови професионални предизвикателства.

 

ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА МУ!

НАЙ-ИСКРЕНИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ КЪМ СЕМЕЙСТВОТО И БЛИЗКИТЕ МУ! 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *